Повернутися до звичайного режиму

Млинівська гуманітарна гімназія оголошує набір учнів до 1 класу на 2017-2018 навчальний рік

Млинівська гуманітарна гімназія оголошує набір учнів до 1 класу на 2017-2018 навчальний рік

Шановні батьки першокласників!

Незабаром 1 Вересня 2017 року.

День, із якого розпочинається дуже відповідальний етап в житті Вашої родини: дитина йде до школи, маленька особистість вступає зовсім в інші стосунки з оточуючим її світом.

Ваші переживання цілком зрозумілі, ми хвилюємось разом із Вами, адже прагнемо налагодити дружні партнерські стосунки з кожною родиною. Саме це є запорукою успіху на шляху до досягнення спільної мети: щасливе майбутнє усіх.

Прийом заяв проводиться щоденно (крім суботи та неділі) з 08.00 до 17.00(обідня перерва з 13.00 до 14.00) в приймальні директора на першому поверсі.
При собі мати копію свідоцтва про народження та медичну картку встановленого зразка.

Гімназія мікрорайону немає, тому ми приймаємо на навчання дітей, які проживають на території селища та Млинівського району.

ДОВІДКИ ЗА ТЕЛЕФОНАМИ 63289, 64579

НОРМАТИВНА БАЗА

НАКАЗ

МІНІСТЕРСТВА ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

№ 204 від 07квітня 2005 року wym-14885542062

УЧИТЕЛІ , ЯКІ БУДУТЬ НАБИРАТИ ДІТЕЙ

ДО 1 КЛАСУ У 2017-2018 н.р.

/Files/images/foto/P3030228.JPGВойчук Марія Миколаївна спеціаліст вищої категорії стаж роботи 12 років

Войчук Марія Миколаївна на високому рівні володіє методикою викладання всіх предметів у початкових класах, швидко знаходить взаєморозуміння та налагоджує теплі стосунки з учнями, створює атмосферу співробітництва.

Велику увагу вчитель надає формуванню в учнів загальнонавчальних умінь і навичок, розвитку творчих здібностей молодших школярів. Нею розроблені пізнавальні задачі на розвиток мислення, слухової та зорової пам’яті, завдання на розвиток асоціативного мислення та інші.

/Files/images/foto/P3030232.JPGДейсун Олена Анатоліївна спеціаліст вищої категорії, старший учитель стаж роботи 24 років

Дейсун Олена Анатоліївна досконало володіє інноваційними освітніми методиками та технологіями навчання і виховання молодших школярів. Застосовуючи широкий спектр сучасних стратегій навчання, учитель створює умови для особистісного розвитку кожного учня та вселяє віру у власні сили під час оволодіння навчальним матеріалом.

Олена Анатоліївна формує в учнів логічне мислення, образність висловлювань, вміння вишукувати необхідну інформацію та користуватися нею. Її уроки забезпечують якісну, продуктивну діяльність учнів, побудовану на принципах педагогічного співробітництва, що гарантує взаєморозуміння у діалозі «вчитель – учень».

Кiлькiсть переглядiв: 433

Афоризми

Перед людиною є три шляхи до пізнання: шлях мислення - найбільш благородний, шлях наслідування - найбільш легкий і шлях особистого досвіду - найбільш важкий. Конфуцій

Найбільша помилка - вважати, що ти ніколи не помиляєшся.Томас Карлейль

Розум, без сумніву, перша умова для щастя. Софокл

Блаженство тіла - в здоров'ї, блаженство розуму - в знанні. Фалес Мілетський

Слово належить на половину тому, хто говорить, і на половину тому, хто слухає. Мішель Монтень

Посміхнись

На корпоративі в школі побилися фізрук і вчитель праці. Переміг вчитель праці, оскільки карате – це карате, а молоток – це молоток.
Батько Вовочці:
- Двійку виправив?
- Виправив!
- А ну, покажи!
- Ось!
- Ну хто ж так виправляє? ! Дай-но сюди!

У класі:
- Сьогодні у нас буде контрольна.
- А калькулятором користуватися можна?
- Так, можна.
- А транспортиром?
- Транспортиром також можна. Отже, записуємо тему контрольної: “Війни Риму з Карфагеном”.
Шкільний вчитель говорить колезі:
- Hі, працювати стало зовсім неможливо. Учитель боїться директора. Директор-інспектора. Інспектор-перевіряючих з міністерства. Міністр-батьків. Батьки бояться дітей. І тільки діти нікого не бояться ...
Дата останньої зміни 27 Травня 2021
Цей сайт безкоштовний!