Посвята у гімназисти

Уже традиційно у жовтні у нашому навчальному закладі відбулася посвята у гімназисти учнів 5-их класів. На свято були запрошені батьки, адміністрація та педагогічний колектив гімназії, учні, зокрема шефи-дев’ятикласники та десятикласники, які підготували презентації про своїх підопічних. Після представлення шефів п’ятикласники розповідали про себе самі: співали, танцювали, декламували, грали на музичних інструментах, тобто робили все, щоб «заслужити» почесне звання гімназиста. Тому так природно та урочисто звучала обіцянка гімназиста з уст п’ятикласників, так гордо отримували вони із рук директора оригінальний документ – посвідчення гімназиста!

Із напутнім словом для п’ятикласників виступили від батьків Самчук Наталія Дмитрівна, а також директор навчального закладу Руденко Н.П.

Порадувала присутніх виставка «Світ моїх захоплень», яка продемонструвала власноруч виготовлені вироби: вишиванки, малюнки, іграшки, декоративні прикраси…

Завершуючи свято, юні гімназисти заспівали гімн навчального закладу. А згодом смакували солодощами, заготовленими батьками та шефами п’ятикласників.

Від душі бажаємо винуватцям дійства та їхнім класним керівникам Шендері В.В. та Ковальцю А.В найкращих успіхів та позитиву у нашому навчальному закладі.

/Files/images/222/PA170051.JPG/Files/images/222/PA170052.JPG

/Files/images/222/PA170061.JPG/Files/images/222/PA170063.JPG

/Files/images/222/PA170066.JPG/Files/images/222/PA170087.JPG

/Files/images/222/PA170085.JPG/Files/images/222/PA170112.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 230

Афоризми

Перед людиною є три шляхи до пізнання: шлях мислення - найбільш благородний, шлях наслідування - найбільш легкий і шлях особистого досвіду - найбільш важкий. Конфуцій

Найбільша помилка - вважати, що ти ніколи не помиляєшся.Томас Карлейль

Розум, без сумніву, перша умова для щастя. Софокл

Блаженство тіла - в здоров'ї, блаженство розуму - в знанні. Фалес Мілетський

Слово належить на половину тому, хто говорить, і на половину тому, хто слухає. Мішель Монтень

Посміхнись

На корпоративі в школі побилися фізрук і вчитель праці. Переміг вчитель праці, оскільки карате – це карате, а молоток – це молоток.
Батько Вовочці:
- Двійку виправив?
- Виправив!
- А ну, покажи!
- Ось!
- Ну хто ж так виправляє? ! Дай-но сюди!

У класі:
- Сьогодні у нас буде контрольна.
- А калькулятором користуватися можна?
- Так, можна.
- А транспортиром?
- Транспортиром також можна. Отже, записуємо тему контрольної: “Війни Риму з Карфагеном”.
Шкільний вчитель говорить колезі:
- Hі, працювати стало зовсім неможливо. Учитель боїться директора. Директор-інспектора. Інспектор-перевіряючих з міністерства. Міністр-батьків. Батьки бояться дітей. І тільки діти нікого не бояться ...
Дата останньої зміни 27 Травня 2021
Цей сайт безкоштовний!